Velkommen til våre nye nettsider

Skrevet av Styreleder

07/25/2017

Publisert: 07/25/2017  | Styreleder

Velkommen til våre nye nettsider

Vi er veldig glade for å kunne ønske velkommen en helt ny utgave av forkynnerfellesskapet.no. I tillegg til vår nye logo, farger og design har vi fokusert på å skape maksimal brukervennlighet og funksjonalitet. Under ligger en oversikt over de viktigste forandringene.

Vi arbeider stadig med forbedringer, ta kontakt om du ser feil eller mangler eller har forslag eller spørsmål på post@forkynnerfellesskapet.no eller bruk «HJELP» knappen øverst til høyre.

Ps: Bruk gjerne «HJELP» knappen dersom du har spørsmål, har funnet en feil eller ønsker å gi tilbakemelding på våre nye nettsider!

Innlogging

En av de viktigste forskjellene å notere seg er at innlogging fra de gamle nettsidene ikke vil fungere på de nye. Alle våre medlemmer vil motta en e-post med nytt brukernavn og passord innen 1 Oktober. Ikke-medlemmer får brukerkonto når de kjøper lønns- og honorarsatser.

Det er tre typer innlogging som finnes til våre nettsider. Les mer om disse her.

Ny merkevare

Våre nye nettsider er pakket i en helt ny grafisk profil, med ny fargepallett, illustrasjoner og logo. Medlemmer har tilgang til å laste ned merkevare håndbok, logoer og tilleggsmateriale på https://www.forkynnerfellesskapet.no/pff-merkevare/ (Husk å logge inn først!)

Responsivt design

De nye nettsidene er laget for å fungere optimalt over både computer, tablet og telefoner. Det betyr at du nå kan lese medlemmsinnlegg, finne forkynnere eller legge ut innhold også mens du er på farten.

Forkynnerprofiler

Vi ønsker å oppmuntre medlemmer i PFF til å legge ut en offentlig forkynnerprofil som kan finnes av menigheter som søker etter forkynnere. Dette er også en mulighet til å markedsføre seg selv, og profilen viser alle dine bidrag til våre nettsider også. Vi har derfor gjort dette veldig enkelt. Etter at du har logget inn kan du gå til «min bruker» > «min forkynnerprofil» og enten opprette eller endre din forkynnerprofil.

Medlemmers bidrag

Alle våre medlemmer har mulighet til å legge ut bidrag ved få tastetrykk. Du kan enten legge til medlemsinnlegg (internt eller offentlig), prekenforberedelser eller nyttige nettsider. Vi håper våre medlemmer vil aktivt ta dette i bruk, og være med på å skape et aktivt og ressurssterkt miljø på nettsidene. Alle dine innlegg blir synlige på din forkynnerprofil.

Lønns- og honorarsatser for ikke-medlemmer

Som frivillig organisasjon har PFF delvis sitt økonomiske grunnlag basert på menigheter og ikkemedlemmer som kjøper tilgang til årlige justeringer og veiledning. Disse kan nå kjøpe dette på våre nettsider, akkurat som i en vanlig netttbutikk. Dette vil lette administrasjonens arbeid betydelig.

Medlemmer får tilgang til disse satsene i kraft av sitt medlemskap, og skal ikke bruke nettbutikken. De vil få tilgang til dokumentene ved å logge inn på sin meldemskonto.

[mashshare][toolset-edit-post-link layout_slug=»endre-preken-ideutkast» class=»button»]Endre[/toolset-edit-post-link]

Andre artikler som kanskje er av interesse

INVITERER TIL INSPIRASJONSDAG

Colin Dye besøker Filadelfia Fredrikstad 12.-14.mars Alle kvelder kl 1900. I tillegg er det en samling med spesielt...

Velkommen til årsmøte!

Velkommen til årsmøte!

Årsmøtet nærmer seg! Etter to år med pandemi og restriksjoner på sammenkomster ser vi fram til endelig å kunne møtes...