Innlogging på våre nettsider

Vi har to typer innlogging på våre nettsider som gir tilgang til ulike funksjoner: brukerkonto og medlemskonto. Medlemskonto er for våre medlemmer, mens brukerkonto blir gitt ved kjøp av lønns- og honorarsatser. Du kan selvfølgelig også bruke våre nettsider uten å logge inn, men dette vil gi begrenset tilgang.

Ofte spurte spørsmål (ikke-medlemmer)

Brukerkonto opprettes i løpet av kjøpsprosessen. Når du går igjennom kjøps-prosessen må du legge inn epost og passord. Dette vil sikre at du har muligheten til å logge inn senere og hente dokumenter som du har kjøpt.

Du får en brukerkonto når du kjøper lønns- og honorarsatser. I løpet av kjøpsprosessen får du mulighet til å legge inn din epost og passord. Dette vil senere gi deg mulighet til å logge inn igjen og finne dokumenter du har kjøpt. Du trenger ikke opprette ny brukerkonto hvert år.

Brukerkonto blir automatisk opprettet for de som kjøper lønns- og honorarsatser på vår nettbutikk. Dersom du allerede har kjøpt lønns- og honorarsatser ber vi om at du sender en epost til info@forkynnerfellesskapet.no slik at vi kan sette opp en brukerkonto for deg. Du trenger selvfølgelig ikke betale avgiften på nytt!

Ofte spurte spørsmål (medlemmer)

Alle våre medlemmer vil i løpet av September få en e-post med innlogging til våre nettsider. Dersom du ikke har mottatt en e-post før slutten av September ber vi deg kontakte info@forkynnerfellesskapet.no slik at vi kan ordne dette for deg.

Alle våre medlemmer vil i løpet av September få en e-post med innlogging til våre nettsider. Innloggingen til våre gamle nettsider vil dessverre ikke fungere, da vi har et helt nytt system. Dersom du ikke har mottatt en e-post med ny innlogging før slutten av September ber vi deg kontakte info@forkynnerfellesskapet.no slik at vi kan ordne dette for deg.

Dersom du har fått innlogging til våre nye nettsider og har glemt passordet kan du trykke på "glemt passord" under innlogginspanelet. Du finner innlogginspanelet ved å klikke "Logg Inn" øverst til høyre.

Husk at innlogging på våre gamle nettsider ikke vil fungere på våre nye nettsider! Det er mulig ditt passord ikke fungerer fordi du ikke har fått medlemskonto på våre nye nettsider. Dersom du ikke har dette ber vi deg kontakte info@forkynnerfellesskapet.no for å få dette opprettet.

Er du allerede medlem/bruker?

TOP