Velkommen til årsmøte!

Skrevet av Styreleder

05/24/2022

Årsmøtet nærmer seg!

Etter to år med pandemi og restriksjoner på sammenkomster ser vi fram til endelig å kunne møtes igjen til årsmøte! I år samles vi på Hedmarktoppen til Samtaleforum og årsmøtekonferanse 8. og 9. juni. PFF’s årsmøte blir på torsdag ettermiddag.

I tillegg til vanlige årsmøtesaker vil vi orientere om topartssamarbeidet mellom PFF og Lederrådet v/organisasjonsutvalget. Dette samarbeidet har foreløpig resultert i et nytt anbefalt lønnssystem for ansatte i pinsekirkene.

Årsmøtedokumenter vil bli publisert på Pinsebevegelsens hjemmesider i nærmeste fremtid.  Påmelding skjer via Check-in på pinsebevegelsens hjemmeside. Du kan også melde deg på for å følge årsmøtet digitalt.

 

Vel møtt!

 

Andre artikler som kanskje er av interesse

Julehilsen 2020

Julehilsen 2020

Kjære kollega! Året 2020 er på hell, og for et år det har vært! Kirker har vært stengt og stevner er avlyst. Vi har...