Velkommen til årsmøte!

Skrevet av Styreleder

05/24/2022

Årsmøtet nærmer seg!

Etter to år med pandemi og restriksjoner på sammenkomster ser vi fram til endelig å kunne møtes igjen til årsmøte! I år samles vi på Hedmarktoppen til Samtaleforum og årsmøtekonferanse 8. og 9. juni. PFF’s årsmøte blir på torsdag ettermiddag.

I tillegg til vanlige årsmøtesaker vil vi orientere om topartssamarbeidet mellom PFF og Lederrådet v/organisasjonsutvalget. Dette samarbeidet har foreløpig resultert i et nytt anbefalt lønnssystem for ansatte i pinsekirkene.

Årsmøtedokumenter vil bli publisert på Pinsebevegelsens hjemmesider i nærmeste fremtid.  Påmelding skjer via Check-in på pinsebevegelsens hjemmeside. Du kan også melde deg på for å følge årsmøtet digitalt.

 

Vel møtt!

 

Andre artikler som kanskje er av interesse

INVITERER TIL INSPIRASJONSDAG

Colin Dye besøker Filadelfia Fredrikstad 12.-14.mars Alle kvelder kl 1900. I tillegg er det en samling med spesielt...