Nye nettsider. Lettere å bruke og med fornyet design.

Skrevet av Styreleder

09/22/2021

Publisert: 09/22/2021  | Styreleder

Nye nettsider. Lettere å bruke og med fornyet design.

For nesten fem år siden lanserte vi nye nettsider og merkevare, og tok for første gang i bruk en digital løsning for å selge lønns- og honorarsatser. Dette har gjort prosessen raskere og mer tilgjengelig for de fleste, men etter fem år ser vi en mulighet for å gjøre nettsidene enda enklere.

Vi har redusert informasjonen på nett slik at det blir lettere å finne det viktigste. I tillegg har vi fjernet en del funksjoner som sjeldent blir brukt for å gjøre dem mer brukervennlige. Vi har blant annet fjernet muligheten til å dele innlegg, nyttige nettsider, og prekenforberedelser. Vi håper dere fortsetter å dele slikt materiale, men da gjerne på vår Facebookgruppe der vi har mer trafikk.

[mashshare][toolset-edit-post-link layout_slug=»endre-preken-ideutkast» class=»button»]Endre[/toolset-edit-post-link]

Andre artikler som kanskje er av interesse

INVITERER TIL INSPIRASJONSDAG

Colin Dye besøker Filadelfia Fredrikstad 12.-14.mars Alle kvelder kl 1900. I tillegg er det en samling med spesielt...

Velkommen til årsmøte!

Velkommen til årsmøte!

Årsmøtet nærmer seg! Etter to år med pandemi og restriksjoner på sammenkomster ser vi fram til endelig å kunne møtes...