Nye nettsider. Lettere å bruke og med fornyet design.

Skrevet av Styreleder

09/22/2021

Publisert: 09/22/2021  | Styreleder

Nye nettsider. Lettere å bruke og med fornyet design.

For nesten fem år siden lanserte vi nye nettsider og merkevare, og tok for første gang i bruk en digital løsning for å selge lønns- og honorarsatser. Dette har gjort prosessen raskere og mer tilgjengelig for de fleste, men etter fem år ser vi en mulighet for å gjøre nettsidene enda enklere.

Vi har redusert informasjonen på nett slik at det blir lettere å finne det viktigste. I tillegg har vi fjernet en del funksjoner som sjeldent blir brukt for å gjøre dem mer brukervennlige. Vi har blant annet fjernet muligheten til å dele innlegg, nyttige nettsider, og prekenforberedelser. Vi håper dere fortsetter å dele slikt materiale, men da gjerne på vår Facebookgruppe der vi har mer trafikk.

Andre artikler som kanskje er av interesse

Velkommen til årsmøte!

Velkommen til årsmøte!

Årsmøtet nærmer seg! Etter to år med pandemi og restriksjoner på sammenkomster ser vi fram til endelig å kunne møtes...