Ofte stilte spørsmål

Omlegging til nye nettsider

Både medlemmer og ikke-medlemmer kan opprette konto på våre nettsider.

Dersom du er medlem og har hatt medlemskonto på våre gamle nettsider vil dette dessverre ikke fungere på de nye. Alle våre medlemmer skal ha mottatt en e-post med nytt brukernavn og passord. Vennligst kontakt info@forkynnerfellesskapet dersom du enda ikke har mottatt denne.

Dersom du ikke er medlem vil du få utdelt en brukerkonto når du kjøper lønns- og honorarsatser.

Etter at du har logget inn, trykk på "min konto" helt øverst til høyre. Dette vil vise deg diverse informasjon om din konto, samt din kontotype.

Ofte spurte spørsmål (ikke-medlemmer)

Brukerkonto opprettes i løpet av kjøpsprosessen. Når du går igjennom kjøps-prosessen må du legge inn epost og passord. Dette vil sikre at du har muligheten til å logge inn senere og hente dokumenter som du har kjøpt.

Du får en brukerkonto når du kjøper lønns- og honorarsatser. I løpet av kjøpsprosessen får du mulighet til å legge inn din epost og passord. Dette vil senere gi deg mulighet til å logge inn igjen og finne dokumenter du har kjøpt. Du trenger ikke opprette ny brukerkonto hvert år.

Brukerkonto blir automatisk opprettet for de som kjøper lønns- og honorarsatser på vår nettbutikk. Dersom du allerede har kjøpt lønns- og honorarsatser ber vi om at du sender en epost til info@forkynnerfellesskapet.no slik at vi kan sette opp en brukerkonto for deg. Du trenger selvfølgelig ikke betale avgiften på nytt!

Ofte spurte spørsmål (medlemmer)

Alle våre medlemmer skal ha mottatt en e-post med nytt brukernavn og passord til våre nettsider. Dersom du ikke har mottatt denne ber vi deg kontakte info@forkynnerfellesskapet.no slik at vi kan ordne dette for deg.

Alle våre medlemmer skal ha mottatt en e-post med nytt brukernavn og passord til våre nettsider. Dersom du ikke har mottatt denne ber vi deg kontakte info@forkynnerfellesskapet.no slik at vi kan ordne dette for deg.

Dersom du har fått innlogging til våre nye nettsider og har glemt passordet kan du trykke på "glemt passord" under innlogginspanelet. Du finner innlogginspanelet ved å klikke "Logg Inn" øverst til høyre.

Husk at innlogging på våre gamle nettsider ikke vil fungere på våre nye nettsider! Det er mulig ditt passord ikke fungerer fordi du ikke har fått medlemskonto på våre nye nettsider. Dersom du ikke har dette ber vi deg kontakte info@forkynnerfellesskapet.no for å få dette opprettet.

Finner ikke det du leter etter?

Dersom du har tilbakemelding eller spørsmål om våre nettsider kan du ta kontakt med vår nettansvarlig Andrea Stykket ved å bruke kontaktskjema, eller ved å sende epost til:

web@forkynnerfellesskapet.no

TOP