PFF er 25 år i år!

Skrevet av Styreleder

07/03/2020

Publisert: 07/03/2020  | Styreleder

PFF er 25 år i år!

PRESSEMELDING

PFF FYLLER 25 ÅR – BARE BEGYNNELSEN

I år er det 25 år siden Pinsebevegelsens forkynnerfellesskap så dagens lys. Det feires på Quality hotel Gardermoen, fredag 23.oktober. Nye og gamle medlemmer er hjertelig velkommen. Det blir en kveld i takknemlighet for det som har vært, og forventning til det Gud vil gjøre i fremtiden. Olaf Flatland, som er styreleder, gleder seg over å ha med Andreas Christiansen som nestleder. Christiansen er yngst i styret, men likevel en erfaren forkynner, samt pastor i Filadelfia Moss. «Dette er bare begynnelsen», utaler Flatland og er spent på hva Gud vil gjøre i neste sesong.

I 25 år har PFF arbeidet for å bedre arbeidsforholdene for forkynnere i Pinsebevegelsen. Vi ønsker å være en støtte sosialt, åndelig, praktisk og økonomisk. Menighetslandskapet er variert og sammensatt, og det er mange funksjoner som skal fylles. Derfor har PFF åpnet opp for at også de som ikke er forkynnere kan søke om medlemskap – for eksempel de som har en administrativ stilling. Vi tror at PFF har en sentral rolle i pinsebevegelsen, og vi ønsker å være en støttespiller i gode og onde dager.

Påmelding til jubileet kan gjøres gjennom Check-in: https://www.checkin.no/event/25630/forkynnerfellesskapets-25-aars-jubileum

 

På vegne av styret

Daniel Hop-Hansen

 

 

 

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

[mashshare][toolset-edit-post-link layout_slug=»endre-preken-ideutkast» class=»button»]Endre[/toolset-edit-post-link]

Andre artikler som kanskje er av interesse

INVITERER TIL INSPIRASJONSDAG

Colin Dye besøker Filadelfia Fredrikstad 12.-14.mars Alle kvelder kl 1900. I tillegg er det en samling med spesielt...

Velkommen til årsmøte!

Velkommen til årsmøte!

Årsmøtet nærmer seg! Etter to år med pandemi og restriksjoner på sammenkomster ser vi fram til endelig å kunne møtes...