Om Korona-smitten

Skrevet av Styreleder

03/18/2020

Publisert: 03/18/2020  | Styreleder

Om Korona-smitten

Kjære PFF-medlemmer!

Plutselig ble det bråstopp i alle menighetene, gudstjenester og møter ble avlyst, og det kan godt være at denne tilstanden vil vare en god stund. Det var ikke mange som var forberedt på en virus-smitte som lammer hele folket. Vitenskapen har sagt lenge at dette ville komme, de visste bare ikke når.

Vi som er i menighet savner fellesskapet med vennene allerede, og tenk hvilken fest det blir når vi kan samles i menigheten igjen!

Vi er tvunget til å ta konsekvensene av smitten. For noen av oss betyr det at vi taler til et kamera i stedet for en forsamling og kanskje resultatet blir mange små og store pinsekirken kommer seg inn på den digitale plattformen som vi vet at vi bør erobre.

Men for andre av våre forkynnermedlemmer blir det mer dramatisk; avlyste møter betyr tapte inntekter. Hvis dette blir langvarig kan noen komme i en vanskelig situasjon. Vi tenker på dere og ber for dere!

I denne situasjonen må vi samle oss i bønn for landet vårt og for verden. Det som ser ut som krise i vårt helsevesen er ingen ting sammenlignet med hvordan det vil bli i andre land som er dårligere forberedt enn oss.

Og så må vi tro og håpe at det som skjer fører til at folk våkner opp for at livet har andre verdier enn det som kan kjøpes for penger. Kanskje Gud kan snu en krise til noe godt. Det som var ment å spre død og ødeleggelse kan få mennesker til å søke Gud. Da vil vi oppleve at det er sant det som står i 1.Mos 50,20: «Dere tenkte å gjøre ondt mot meg, men Gud tenkte det til det gode»!

[mashshare][toolset-edit-post-link layout_slug=»endre-preken-ideutkast» class=»button»]Endre[/toolset-edit-post-link]

Andre artikler som kanskje er av interesse

INVITERER TIL INSPIRASJONSDAG

Colin Dye besøker Filadelfia Fredrikstad 12.-14.mars Alle kvelder kl 1900. I tillegg er det en samling med spesielt...

Velkommen til årsmøte!

Velkommen til årsmøte!

Årsmøtet nærmer seg! Etter to år med pandemi og restriksjoner på sammenkomster ser vi fram til endelig å kunne møtes...